Aktuelt

Oversiktsbibliotek

1. juli 2020

Siden 2011 har jeg vært aktiv som skribent og kritiker. Tekstene mine befinner seg i området politikk, samfunn, scenekunst og filosofi. I 2019 ble jeg tildelt prisen Årets Kritikk for det kritiske essayet Den Ultimate Tragedien i Shakespearetidsskriftet. Jeg mottar nå Arbeidsstipend fra Statens Kunstfond for mitt virke som kritiker. Her finner du en oversikt over tekster jeg har skrevet fra 2018 og frem til i dag.

Scenesamtaler: En podcast fra scenekunst.no

2 juli 2020

Høsten 2019 startet Scenekunst.no opp podcasten Scenesamtaler - med fokus på aktuell scenekunst og kritikken av den. I regi av Julie Rongved Amundsen har det blitt en interessant og relevant podcast som har vekket både debatt og engasjement i feltet. Jeg har vært så heldig å få være fast i panelet sammen med Anette Therese Pettersen, i møte med spennende gjester som Peter Baden, Tormod Carlsen, Hedda Fredly og Grace Tabea Tenga. Du kan lytte til podcasten på alle standardplattformer, som Spotify, Itunes eller Apple Podcasts.