Aktuelt

Utvalg av publiserte tekster

1. juli 2020

Siden 2011 har jeg vært aktiv som skribent og kritiker. Tekstene mine befinner seg i området politikk, samfunn, scenekunst og filosofi. I 2019 ble jeg tildelt prisen Årets Kritikk for det kritiske essayet Den Ultimate Tragedien i Shakespearetidsskriftet. Jeg mottar nå Arbeidsstipend fra Statens Kunstfond for mitt virke som kritiker. Her finner du en oversikt over tekster jeg har skrevet fra 2018 og frem til i dag.

Dramaturgi

13. oktober 2021 

I 2019 ble jeg uteksaminert fra universitetet i Cape Town med en mastergrad i komparativ dramaturgi. Siden den gang har jeg arbeidet som dramaturg på ulike prosjekter og i forskjellige arbeidskonstellasjoner. Her finner du et utvalg prosjekter jeg har medvirket i.

Oppdatert 13. oktober 2021 

Streamede foredrag, panelsamtaler & debatter

Her finner du en oversikt over webforedrag jeg har holdt og streamede paneldebatter jeg har deltatt i. Temaene befinner seg i landskapet politikk, (scene)kunst/kultur og samfunn.